| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר |
הודעה |
זקי1
|
פורסם: שני נוב' 30, 2009 2:01 pm נושא ההודעה: עוד תביעה |
|
|
תימני תובע את חברת IBM על יחס משפיל לאורך שנים ועל גזענות שבסופה פיטורין.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3812681,00.html
הלוואי וריחה הגזעני של ישראל יפלוש לארצות אחרות דרך החברה הבינלאומית IBM
פריזיטים בינוניים וחיים על גבם של שחורים ערבים ומיעוטים.
צאו לשדה ותחזרו להיות פלחים פולנים. לא על הגב שלנו.
מצפה ומייחל ליום בו אעזוב את ארץ המלכוד הנוראית שרק מעטים רואים בה את הזוועה
והשאר מחייכים בעיני עגל ופותחים פה גדול למנה הבאה. |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
מואיז
|
פורסם: שלישי דצמ' 01, 2009 3:30 am נושא ההודעה: עוד אחד |
|
|
היצירה היהודית או היצירה האשכנזית?
http://www.mishkenot.org.il/event.asp?secid=3&eventid=212
רשימה הסופרים והמשוררים הישראלים כוללת: אהרון אפלפלד, דב אלבוים, נאוה סמל, אסף ענברי, מיכל גוברין, יהושע סובול, אלי עמיר, רפי וייכרט, יואל הופמן, אשכול נבו, מירון איזקסון, מנחם לורברבוים, רוני סומק, ישראל פנקס, אלחנן ניר, איתמר יעוז-סקט, טל ניצן, ישראל אלירז, חביבה פדיה, אדמיאל קוסמן, צרויה שלו, איל מגד, יוכי ברנדס, חגית גרוסמן, סבינה מסג, אורי ברנשטיין, אנה שומלו (סרבית), לינדה זיסקויט (אנגלית), דוד מרקיש (רוסית), דינה רובינא (רוסית), פיטר קול (אנגלית), קרן אלקלעי-גוט (אנגלית). _________________ http://2nd-ops.com/moisb/?p=66712 |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
מואיז
|
|
| חזרה למעלה |
|
 |
זקי1
|
פורסם: שלישי דצמ' 01, 2009 8:20 am נושא ההודעה: להיות עם חופשי בארצנו (מנקודת מבט של אדם בעל חזות תימנית ) |
|
|
הכתבה הגיעה ל500 תגובות.
ממה שקראתי שם ובין השאר פרטים אישיים על התובע שYNET
בטוקבקים שונים כניראה עוברת על החוק ומפרסמת אותן
הבנתי כר שקוראים לו @@@ או "":L (ואני לא אחזור על שמו כי זו הקזת דם ניבזית למי שבחר לחפש צדק בין כתלי בית המשפט ולא בתקשורת). מהאדם הנ"ל "נדף ריח של חילבה" והוא "לא מדבר ברור " והוא גם יזם חלק מהבדיחות והוא התיייחס לא יפה לאנשים והמנהל הישיר שלו היה תימני וכי הפיטורים היו מוצדקים.
מה אפשר לעשות? במדינת ישראל צמרת בית המשפט הם אשכנזים בלבד וצמרת התקשורת אשכנזים בלבד. ווינט מפרסמים פרטיים אישיים על אדם שהחליט לתבוע חברה.
מה אפשר עוד לומר?
ייתכן ואותו אדם הוא אכן לא צדיק. ואולי הוא סתם מחפש דרך קלה להתעשר. אבל העובדה שפוטר היא כניראה נכונה. הערות היו לבטח והרבה "צחוקים"
אני אישית הייתי צריך לחנך כמה חברים וחברות" בעיקר ממוצא מזרחי לגבי הערות מוצא.
על האשכנזים אני בכלל לא מדבר. הערות כמו "תחזור לתימן" פרנקול" הם חלק משיגרה שחוויתי והקשתה עלי לתפקד במסגרת. קשה להגיע למסגרת כשאתה יודע שאינך רצוי בה ואם תעזוב אנשים ישמחו. ולא סתם שונאים אותך. שונאים אותך כי אתה לא מוותר על זכותך לתחרות הוגנת. אתה לא מחליק את ההערות הגזעניות. ואתה מתחרה בטובים ביותר ומאיים על מעמדם. הדרך האלטרנטיבית למזרחי הנימצא במסגרת אשכנזית היא להוציא את הלשון ולחפש את התחת המוכשר הקרוב ביותר בסביבה. את האזניים צריך ללמד לא לשמוע ההערות ומן הסתם הן ייפחתו כי אתה תצטרף לחברה הטובים כאדם מסורס שמשלים עם תקרת הזכוכית שברוב המקרים הוא לא יזכה להתקל בה בכלל.
אותו אדם שתבע. ייתכן שצדק וייתכן שלא. אני שמח! גם תביעת סרק תוציא מהחורים את כל הפחדנים ומוגי הלב ולקקני התחת . זה העניין אם הוא צודק או לא צודק. זה לא משנה אם אותו אדם הוא חתיכת ""T# או איש לבבי. ייתכן שגם אני אישית לא הייתי סובל אותו.
אבל השאלה המרכזית היא: "האם מותר להתייחס למוצאו של עובד באופן קבוע?"
וגם אם הוא כביכול יזם את הבדיחות (הבחורה ביקשה את האונס) .
הרי זה גם ניסיון להפטר המתופעה המגונה הזו של פלאחים שלמדו קצת מאירופה שבאו להתגזען על ערבים ומזחרים.
מה היו עושים לי אם הייתי מתייחס למוצאם של רוב האנשים האשכנזים בסביבתי.
מעלים אותי על המוקד. בדיחה על מזרחי מראה על הומור טוב ופניהם ייקרנו מאושר מזוייף על כך שאתה בסביבה. התביעות הללו לא מזיקות ל"שמם הטוב של התימנים".כן ירבו כמותם.
עדיף תימנים רעבים וזועמים ושלא יקראו להם "עדה מופלאה, מכיני ג'חנון , מקסימים , נחמדים , שקטים" על פי הייטקיסטים חסרי כבוד עצמי .
תצא עם בחורה. עדיף שתגיד לה מראש שאתה שחום. אחרת היא תתחיל עם המבטים.
ולפעמים יש גם כאלו ששומעים "אני לא אוהבת תימנים" . "תימנים קמצנים"
אז אתה תזמין לה ארוחה יקרה ותשלם עליה ואחרי כמה חודשים תראה טוקבק "יש תימנים שלארג'ים בכוונה כדי שלא יגידו שהם קמצנים"
זובי. אני לא קונה את זה "יש בחורות מטונפות וגזעניות ומכוערות שחבל על הזמן שלא מגיע להן ללדת ילדים.
ולסיום אם יש עוד כאלו שחושבים שגזענות זו המצאה של תימנים אז הנה הקישור הבא שנימצא ביו טיוב כבר למעלה משנה:
http://www.youtube.com/watch?v=-_qHCwlvPnU
בטח זה מה שמצחיק את ההיטקיסטים. רק לפני חמישים שנה ד"ר מנגלה עשה לסביהם וסבתותיהם דברים דומים. זה היה דבר מחליא ומזעזע. אז למה עכשיו אתם צוחקים?
אה ? מנוולים!
ומי זה שם אותו
HALEBIAN שמגיב? |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
אייל
|
|
| חזרה למעלה |
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|