| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר |
הודעה |
זקי1
|
|
| חזרה למעלה |
|
 |
עמוס
|
פורסם: שבת פבר' 06, 2010 11:38 am נושא ההודעה: זקי, חפש גזזת בויקיפדיה |
|
|
| ותסתכל בקישורים המצוינים, יש גם קישור לסרט "ילדי הגזזת". דנו הרבה פעמים, אבל אי אפשר לדון מספיק - וחובה לדון כל עד בית חולים בישראל נקרא על ידי "רופא" בשם שיבא. לפני שנה הייתי בהלוייה של אחרון הקורבנות במשפחה. רביעי. איש מהם לא הצליח להוכיח את זה ולזכות בפיצויים. וכולם יודעים שזה אמת |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
שי כחלון
|
פורסם: שבת פבר' 06, 2010 12:51 pm נושא ההודעה: זקי ראה עד כמה מצבנו עגום.....אתה קופץ מדיון לדיון |
|
|
כתבת משהו, הגנו לך אני ועמוס ברצינות , הגעת למבוי סתום , ורצת לצוד עוד חתול.........
בחייאת זאקי מה אתה רוצה שאני יעשה עם הגזזת ?
כך דוגמא לשם המחשה, סבא של זיו הוא דוקטור שיבא !
נו מה אתה רוצה מזיו ?
הוא הומניסט, הוא אחלה אדם, הוא איש ענוו, שאין לו מבט מתנשא, הוא הומאני, אז לדוגמא סבא שלו הוא דוקטור שיבא, מה נדפוק לו בדלת ונרצח אותו ?
מה אנו נאצים ?
מדינת ישראל בלי להודות רשמית , הכירה בבעיה הלכה למעשה, והזרימה תקציבי ענק , כן הזרימה תקציבים, חשיפת הסיפור סיכנה את הציונות, את הבלוף...........
טוב ישלמו עוד מילאירד דולר לנפגעי הגזזת.......................
מאיפה יביאו את הכסף אם לא מהבן שלך ?
שאל את זיו מאיפה העוצמות של בני עמך להקרין ?
תאמר לו אנו לא רוצים פיצויים. לא הכרה, לא כלום, אנו רוצים להיתגרש, כל אחד לגורלו...... |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
שי כחלון
|
|
| חזרה למעלה |
|
 |
זקי1
|
פורסם: שבת פבר' 06, 2010 4:07 pm נושא ההודעה: לעמוס ולשי |
|
|
שי יקירי
אני מתנצל מעומק הלב שלא פרסמתי את הקישור באותו הדיון הקודם אף על פי שאני יודע כמה אתה מעדיף זאת כך. להבא אקפיד. שמעת על כך שאפשר לנהל שני דיונים במקביל?
דמוגרפיה של רוסים ויהודים לא קשור לפשעי הגזזת. למה לערבב?
ייתכן שהגעתי למבוי סתום. מה אפשר לומר על זה? אם עמוס שאל אותי שאלות. אין לי תשובות.
כאילו שאם נמשיך את הדיון על המצב הדמוגרפי נגיע לידי פיתרון ונוכל להגיש את זה כהצעה לממשלה ולליברמן שאולי יתחיל להבין איפה הוא נימצא.
ואמרתי מראש שייתכן וכבר הסרט הזה נדון באתר. גם בשואה דנו רבות ועדיין דנים כל שנה.
כשאתה מפרגן וזורק הערות חיוביות אין לי מה לומר לך. כי שניה אחרי זה אתה יכול להתקיף.
כמו שאמר פה לך אביבי לפני כמה ימים. פעם ככה. פעם ככה.
איתך קשה לנהל דיון כי תמיד מגיע אצלך איום אחרית הימים של מה תעשה לאותו אדם כשתגיע לשלטון עם מצנפת של צ'ה גברה על הראש ומצ'טה ביד.
עמוס.
חיפשתי בויקיפידיה ולא מצאתי קישור לסרט. וגם כמה כתבות נמחקו על ידי הצנזורה כניראה.
מצב הציבור המזרחי הוא עגום. הנושא צריך להלעס כל הזמן עד שיעשו מזה עניין. כך צריך לשמר את ההסטוריה כדי שלא תשכח. מי שעשה כאלה דברים עוד חי עימנו כיום ואולי גם ילדיו וצאצאיו שחלקם הפנימו את המסר שעל המזרחים אפשר לעשות ניסויים מבלי לתת חשבון ושאשכנזים שמתו באירופה זה האירוע הכי גדול שהיה אי פעם מאז המפץ הגדול. אני רואה זאת
כשינאה שגרתית בין קבוצות אוכלוסייה שקרתה למרבה הצער במקביל למהפכה התעשייתית.
המדינה הודתה בפשע וגם סלחה לעצמה וקצבה לעצמה את העונש הכי קל שאפשר.
ומה העניין עם זיו שהוא הנכד של ד"ר שיבא. זה נכון?
בקישור הנ"ל שהבאתי לאתר קונספיל יש גם סרטון וידאו על משולם . מי שיעשה אחד ועוד אחד יבין שהמסר העיקרי הוא שמדינת ישראל מתנהגת כמאפיה רצחנית לכל דבר. אני לא יודע איך זה במדינות אחרות אבל בישראל כניראה נהוג להרוג אזרחים שעולים על משהו בשיטות טבעיות.
בנו של משולם מדבר על כך שאמרו לו שאם לא יעשה מה שיבקשו הם יביימו את מותו (תאונה מחלה וכ') שייראה טבעי. מדינת ישראל עלתה על שיטה. זה לא כמו באיראן הברברית ששם יורים באנשים ברחוב ורואים דם נוזל . פה בישראל אנשים ייקים. הם מביימים תאונות.כל סוכן מוסד הוא שפילברג קטן, וכולנו אור אחד.
בסרט מסופר כיצד ד"ר מודן שהיה בידו מידע קריטי ניפטר מדום לב במקביל לחשיפת הפרשה.
על משולם ידוע שהוזרקו לו חומרים לגופו. בנו מספר על האיומים וההפחדות של השב"כ
זכור לי גם ח"כ בשם תאופיק זייד שצעק בכנסת שהוא יתפוס אנשים בביצים וניראה מאד פעיל וזועם. לא זוכר על מה בדיוק (כניראה בגלל יחס המדינה לערבים). תקופה לאחר אותו פרסום מת תאופיק זייד בתאונת דרכים.
ציטוט מתוך ויקפידיה:
תאופיק זיאד נהרג בשנת 1994 בתאונת דרכים בדרכו מפגישה עם יושב ראש הרשות הפלסטינית דאז, יאסר ערפאת. לאחר מותו נקראו רחובות על שמו בנצרת ובשפרעם.
לא צריך להיות גאון כדי לחשוב מדוע כל אדם שקשור לפרשיות מכוערות במדינה מת בנסיבות מסתוריות. חבל שמדינת ישראל מזלזלת כך כתושביה ומוכרת את רעיון הדמוקרטיה הקלוקל ואת זבולי המוח על צדקתה של המדינה. תבואו עם רובים ברחובות ותירו בכל מי שמתפרע.
למה לבזבז משאבים וכוח אדם על ביום מקרי מוות "טבעיים". כולם רואים את הביזיון. תפסיקו לשחק אותה אמריקאים עם שיטות החיסולים הממוקדים הנקיים שלכם. על מי אתם מנסים לעבוד?
כשתבוא המהפכה כבר לא תוכלו לעשות הצגות עם חליפות.
100,000 ילדים שהוקרנו שלא כצורך. האמריקאים היו צריכים מדינת הגירה לצורך ניסויים ששם כבר היו לא בילתי אפשריים לאחר תביעות אזרחים.
אני חושב שצורך בכסף + עזרה מארצות הברית + פחדיו הגזעניים של שיבא ותורת האוגניקה המופלאה גרמו ביחד לרצח עם "נקי" ללא רובים . אוגנטיקה מעשית.
לא כמו הגרמנים עם רובים בורות וקברי אחרים. אלה רצח עם שקט בירוקטי במסווה של טיפול רפואי. שיבא אמר כניראה. אם הם כבר באים אז לפחות נוציא מהם משהו. כך גם נפטר מהחומר האנושי הזה והם יחשבו שמדובר במחלות משמיים כי הם אנשים דתיים. ואז ירפאו אותם ממה שאפשר והם גם יודו לנו על זה ולא ידעו מכלום.
אז כניראה שרצח עם שיטתי גרמני המוני הוא בעייתי. אבל רצח עם נקי ומסודר זה בסדר.
ראבק. אנחנו אחים שלכם. אחיכם האבודים. יהודים כמוכם. לא יפה.
אחר כך עוד תדברו על עם אחד. |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
צבי
|
פורסם: שבת פבר' 06, 2010 4:08 pm נושא ההודעה: שי יא מגעיל אחד |
|
|
מה אתה דוחף את זיו ואת סבא שלו לכאן. תחליף פיטריה. בחיי _________________ 自由和團結的巴勒斯坦 |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
עמוס
|
פורסם: שבת פבר' 06, 2010 5:43 pm נושא ההודעה: זקי - באמת הורידו |
|
|
| או בגלל צנזורה או אולי בגלל זכויות. אבדוק ואתקן. אבל הערך בכללו - והקישורים שמובילים למאמרים רציניים וחשובים - הוא מאלף ביותר |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
זיו
|
פורסם: ראשון פבר' 07, 2010 5:40 am נושא ההודעה: הערונת (אולי הכרחית). |
|
|
| סבא שלי כבר נפטר לפני שנים, ולכן לא ער לכך, ששורבב בעל כרחו לגניין הכוזרי הזה. אבל מהכרות איתו נדמה לי, שאם היה חי היה אומר, שנזקו של ה"דיון הכוזרי", בדרך בה הוא מתנהל פה, הוא לעניין עצמו, ולא לו עצמו. |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
שי כחלון
|
פורסם: שני פבר' 08, 2010 11:58 am נושא ההודעה: זיו כפרה עלייך , אני מחזיק ממך, חייבים לשנות את המצב........ |
|
|
כמו שאתה יודע ורואה יש לנו עסק עם עבדים, תודעתית כמובן, וכמו שאתה מכיר אותי, אני מאוד הומאני, חוצפן נכון , אך מה נעשה איתם בחיית זיו ?
נדבר על המזדיין הזה מקשת ?
ואחמד מעשיר אורנייום .. ? !
יונתן בני ואני לא מכיר את שם ילדייך צריכים לחיות בשלום ובבטחון תחת הציווליזציה הערבית, כמו שחיינו לאורך שלושת אלפים ומשהו שנה, ..............
כן זיו עד שאוניה של מגורשי ספרד נדדה לפולין והתעצמה עד כדי כך, שעשרים אלף, שישבו בכל אירופה בשנת אלף, הפכו לשמונה עשרה מיליון.................................
זיו כפרה מה נעשה איתם ?
אולי אתה תוכל לדבר עם פרעה ?
גם משה הבין שעם העבדים האלו אין מה לדבר ?
אולי אתה האיש ?
אולי אתה תהיה לורנס איש ערב ?.......................................... |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
צבי
|
פורסם: שני פבר' 08, 2010 12:04 pm נושא ההודעה: שי אני אגיד לך מה לעשות "איתם" |
|
|
או לפחות איך להתחיל: רד מסבא של זיו (כמשל). _________________ 自由和團結的巴勒斯坦 |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
שי כחלון
|
פורסם: שני פבר' 08, 2010 1:17 pm נושא ההודעה: צבי באלוהים הציונות עשתה לך רק טוב !!!! |
|
|
אני מנסה להיתקרב אלייך רגשית...................
אתה פשוט מכונת זיכרון , שלא שמעה שהמציאו מעבד...................
צבי אל תפגע בי אישית אני מאוד רגיש........... אנחנו המזרחים אמוציונייים,,,,כמו כלבים....
חחחח. המזרחי הוא החייה הכי חכמה בטבע.................. |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
שי כחלון
|
פורסם: שלישי פבר' 09, 2010 10:46 am נושא ההודעה: לזקי היקר, אני מאמין בחבר'ה כמוך, אל תלך שבי אחרי שרלטנים... |
|
|
כך כתבת
"כשאתה מפרגן וזורק הערות חיוביות אין לי מה לומר לך. כי שניה אחרי זה אתה יכול להתקיף.
כמו שאמר פה לך אביבי לפני כמה ימים. פעם ככה. פעם ככה.
איתך קשה לנהל דיון כי תמיד מגיע אצלך איום אחרית הימים של מה תעשה לאותו אדם כשתגיע לשלטון עם מצנפת של צ'ה גברה על הראש ומצ'טה ביד."
אנו פה באתר פוליטי, כן זה אתר פוליטי-חברתי.
מעולם לא תקפתי אדם באופן שחורג ממסגרת זו, ואכן אני לא באתי להשחית את זמני , יש לי מטרה, לאחר חמש עשרה שנה ויותר שעסקתי בעמך, בנהגי מוניות, במסגרים , בנגרים, החלטתי שאני מספיק בשל לעבור לשלב הבא, לעסוק בשכבות הגבוהות, באותם אנשים שנוף ילדותם דומה לשלי, אך הוויתם וכישורייהם שונים כמעה.
על איזה איומים אתה מדבר ?
ברור שלא איומים אישיים, הרי נפגשנו , הרי היית במשרדי (ומצטער שלא הייתי) ודיברתי עם שותפי, קיבלת חומר (אלו יכולותיי) התרשמת שיש לך פה אנשים שפועלים ביושר, (אמנם לא בכשרון מזהיר).
כן בדימיוני המזרחי, ובהשקפתי, אני רואה את רק מוצא אחד, להעיף מפה את התרבות שנקראת "העם היהודי" , אין עם יהודי בעייני. וגם אם יש בעיני עם מסויימם, מקומו לא במרחב ערבי מובהק. זו דעתי שעומדת בסטנדרטים הדמוקרטיים.
זה שהיא מפחידה ? בסדר, פחד הוא תכונה טבעית, גם אותי היא הפחידה שנים.
וכל מה שמכונה ונקשר ל"עם היהודי" תרבותית , הוא בעיני הלאני, רומי , זר.
אך שים זאקי, אנו לא נכנסים כלל וכלל לדיונים שאליהם צריכים להיכנס מהפכנים, לדוגמא איך נתמודד עם זכות השיבה ? איך נתמודד עם דימונה ? איך נתמודד עם התנתקות מחבל הטבור המערבי ? איך ננהל את ביטוח לאומי ? איזה שיטת כלכלה היינו רוצים לראות במדינה שהיא פוסט גזענית, שום דבר, וזה לא במקרה, שאל אותי על כלכלה אענה לך, סוציאליזם זה דבר גרוע.
מפתיע אותך ?
טוב אני נגד סוציאליזם. אני קפיטליסט.
אך מעבר לכל דבר אחרון אמרת משהו שבעיני הוא הכל.
רבות אנו מתלוננים על אנשי ציבור מזרחיים, אנו אומרים להם שהם מגיעים למעלה הם שוכחים מאיין הם באו.
ויש צדק גדול בטענה זו.
אך תנסה להיות ישר עם עצמך.
אם אתה כותב את המילים האלו .
"כי שניה אחרי זה אתה יכול להתקיף.
כמו שאמר פה לך אביבי לפני כמה ימים. פעם ככה. פעם ככה."
שלמעשה אתה מודה שאתה לא מפתח דיון משום שאתה חושש מהמתקפותיי, מי אמר לך שהפולטיקאי או איש ציבור או נושא משרה כל שהיא מפחד לסטות מהדרך שהיטוו לו ?
הרי גם הוא בן אדם, גם הוא מבין שאם הוא יסטה מאותו מטווה הוא יותקף.
אז למה נלגלג עלייהם ? הם בני אדם בדיוק כמוך, האדם הוא חיה חכמה , ולא כולם מסוגלים להביע תחושות במילים, אך בהחלט הסיפטום של הפחד מהתקפה קיים במזרחי.
ולסיום, אביבי הוא אדם לא צעיר, כותב מוכשר, שלוחם כבייכול למען הקולקטיב המזרחי, אך שים לב, האדם הזה פועל בעילום שם, הוא היחיד באתר זה שאין אדם שיודע במי מדובר ?
אולי זה משה שחל ? שמצפונו מייסר אותו ? שהתיעוב שלו כלפי האדונים גדול והוא מנסה לנקות את מצפונו בהתקופות חדות ומוכשרות כלפיי הממסד האשכנזי ?
אולי הוא אשכנזי ? שבתת מודע שלו חושש שמפה יכולה להיתפתח מהפכה ? ובא להסיט דיון ?
הרי ידוע שמהפכות מגיעות רק מאנשים משכילים, אין שום מהפכה שהבסיס שלה הוא לא בסיס משכיל וקצת שבע.
לך תדע ? אך אם תעמיק טוב בהודעותיו ותראה את התנהלות הדברים ביננו תראה שהוא מאוד "שונא אותי" כוונה אני מפחיד אותו, למרות שרק פעם אחד תקפתי אותו אישית, וגם זה לא היה ממש אישי, אביבי הוא אשכנזי, אם לא בדמו אז ברוחו.
ואל לך כבחור צעיר שעתידך לפנייך להיתחייס לעלומי שם ברצינות יתרה.
הוא יספר לך כמה הקרינו , וכמה מקרינים , אך במקביל יואמר לך , במילים אחרות, "הקולקטיב המזרחי הוא בור ועם הארץ"
זקי אם אתה חושש מהתקפות , לעולם לא תתקדם , לא בחיים, לא במאבק, לא בזוגיות.
היה מנומס כן, אך אם החלטת להאבק, תהיה נכון להיתקף, תעמוד זקוף, ותגיב.
בהצלחה. |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
stopapartheid
|
פורסם: שלישי פבר' 09, 2010 1:37 pm נושא ההודעה: |
|
|
| אני חולק עלייך, מהפכה כן יכולה לבוא מהעם, לדוגמא, הפנתרים השחורים לא היו משכילים פורמלית, וכן ביצעו מהפכה חברתית-תודעתית בתנאים בלתי אפשריים (זה שלא השלימו אותה זה כבר סיפור אחר). ויש עוד דוגמאות כאלה בעולם. אגב שי גם אני כותב בעילום שם. אני מודה, לא בא לי שכל העולם ואחותו ידעו מה אני כותב ואת הדעות שלי, אלה בכל זאת דעות מחוץ לכל נורמה רווחת, האם זה לא לגיטמי בעינך? |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
שי כחלון
|
פורסם: שלישי פבר' 09, 2010 2:16 pm נושא ההודעה: אחי המשכיל בעת ההיא יידום !!! הפנתרים הם אסון !!!!! |
|
|
אני מעריץ את המותג, הלכה למעשה זה אסון.
קדמה בשנות התישעים בראשות סמי שלום שיטרית, זה הגרעין שממנו יחול המפץ הגדול.
אך זה כבר גמרא, לאט כפרה לאט, שוב אני מזכיר לך שריגשת אותי לפני כמה ימים.
סמי שלום שיטרית ותורתו הם האמת השאר זה עבודה זרה, או עבדות.............. |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
ג. אביבי
|
פורסם: שלישי פבר' 09, 2010 7:41 pm נושא ההודעה: כמה שטויות בטוקבק אחד? |
|
|
מילא, שלחת אותי לבית אבות סיעודי, מילא השטות, ברמתך השכלית הרגילה, שרק אני כאן לא מזוהה, מילא שלפתע אתה תוקף כאן מישהו ומייד מלקק לו או לאחרים – תכונה כלבית טיפוסית, אבל הכנסת כל מיני אמירות כזב, סילופים מגוחכים והשמצות זולות וזה כבר צחוק בלתי נשלט.
| שי כחלון כתב: | | לך תדע ? אך אם תעמיק טוב בהודעותיו ותראה את התנהלות הדברים ביננו תראה שהוא מאוד "שונא אותי" כוונה אני מפחיד אותו, למרות שרק פעם אחד תקפתי אותו אישית, וגם זה לא היה ממש אישי, אביבי הוא אשכנזי, אם לא בדמו אז ברוחו. |
אם כל כך מפריע לך שאביבי הוא אשכנזי ברוחו או בדמו (איזו דרך אינפנטילית להשניא מישהו) - משום שהוא בעד השוואת רמת ההשכלה של המזרחים לזאת של האשכנזים וכך גם במילוי כל התפקידים הבכירים בחברה ובמדינה ולא רק בכדורגל ובבסטות שבמחנה יהודה - מובן למה אתה חושב שהוא צריך לפחד ממך. אתה, שי, הפנמת יותר מכל אחד אחר מהמגיבים כאן את המסר מלמעלה שהאינטליגנציה, הלמדנות והעניין במדעים הם תכונות אשכנזיות בלבד. המזרחי, לשיטתך, הוא חסר השכלה מטבעו ואת זה יש להנציח. כל השקפת העולם הקפריזית שלך לקוחה ישירות מתסביך הנחיתות שלך.
| שי כחלון כתב: | | הוא יספר לך כמה הקרינו , וכמה מקרינים , אך במקביל יואמר לך , במילים אחרות, "הקולקטיב המזרחי הוא בור ועם הארץ" |
בסה"כ טענתי שאתה מקדם כאן את הבורות ואין לי ספק שזאת השאיפה שלך לגבי הציבור המזרחי, אבל למה להפוך את שי ל"קולקטיב המזרחי"? אבל אחרי שזרקת על זיו את הצואה היומית שלך מה לי כי אלין? |
|
| חזרה למעלה |
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|